Hej!

Vad roligt att du besöker min butik. Daniela heter jag och äger och driver The Pelella Deli. I och med stort stöd från familjen känns det rätt att kalla oss ett familjeföretag. Vi har funnits på nätet sedan 2016. 

Vad erbjuder vi?

En bit av det goda livet genom...

  • fina matprodukter till dig, med influenser från Medelhavsländerna 
  • presentlådor med fina matprodukter till någon du vill överraska

Vi handplockar noggrant våra produkter genom nära samarbete med småskaliga matproducenter i Italien och Spanien. Vi samarbetar också med svenska importörer där vi köper in sådant vi själva inte importerar. 

Vi väljer alla våra produkter med omsorg. Våra krav är att:

  • de vara tillverkade av producenter som värnar om hög kvalitet
  • de ska smaka riktigt gott
  • de ska vara designmässigt tilltalande
  • de ska vara relativt unika

Vår filosofi

Vårt motto är att leva det goda livet, här och nu. Att ta tillvara på de små stunderna. En liten fika på trappan med ett gott te, en enkel pasta med olivolja och färskt bröd med familjen en tisdag, eller en skön promenad vid havet när solen tittar fram. Det ska vara enkelt. 

Den sydeuropeiska kulturen överensstämmer mycket med vår filosofi. Med rötter i Italien och Spanien finns denna strävan efter det goda och enkla livet förmodligen i mina gener. Det var just vår passion för denna filosofi som gav oss idén att föra detta vidare. När du handlar hos oss, oavsett om det är till någon annan eller till dig själv, är vårt mål att förmedla just detta - en bit av det goda livet. Eller "Il dolce far niente", som italienarna säger. Ungefär, det ljuva i att göra ingenting. 

Varför ska du handla hos oss?

När du besöker oss hoppas vi att du känner det vi gör - att det är gott att unna sig välsmakande mat. Att det enkla är det goda. Våra produkter finns oftast inte i så många andra butiker. Vi är ett personligt företag och har stor möjlighet till flexibilitet och försöker så långt det går att tillmötesgå dina önskemål. Alla beställningar packas omsorgsfullt och varje gång tänker vi att vi vill ge dig, eller den som får en present, en feel-good-känsla.

Den positiva feedbacken vi har fått från flera av våra kunder hittills säger oss att vi är på rätt väg 😊

Vi tycker om att utvecklas och strävar hela tiden efter att bli ännu bättre. Har du synpunkter eller önskemål tar vi tacksamt emot dina kommentarer. Skriv till info@pelella.se.

Nu hoppas jag att du vill kika på vårt sortiment...

Välkommen!

Matprodukter.

Välj bland lyxiga olivoljor, hantverkspasta, chokladtryfflar, honung, italienska vitlökskex och mycket mer.

Lyxiga presentlådor.

Välj bland färdiga lådor eller kombinera ihop en presentlåda efter eget val.