I lager.
Antal: 1

Present no.38

295 kr

Ett paket fyllt med godsaker. 

Levereras inslaget i svart presentlåda med innehållsbeskrivning:

  • Tapenade av oliver, mandel, kapris och en skvätt olivolja, från Italienska olivoljeproducenten Oilala. Fria från konserveringsmedel eller kemiska tillsatser. Passar väldigt bra till tapas och aperitif. Kombinera gärna med crostini, en god italiensk salami och lite extra olivolja för att få en perfekt sälta. Nettovikt: 140 g. 
  • Röd salsa med smaker av paprika, oliver och kapris och en skvätt olivolja, från Italienska olivoljeproducenten Oilala. Fria från konserveringsmedel eller kemiska tillsatser. Passar väldigt bra till kött och kyckling, istället för sås. Kombinera gärna med oliver och mozzarella för att få en perfekt sälta till. Nettovikt: 140 g.
  • Coratina Loren. En av världens bästa extra virgin olivoljor med flera års vinster i guldklass och andra utmärkelser från internationella tävlingar. Senaste guldvinsterna erhölls i år, 2018, från prestigefyllda Los Angeles International Extra Virgin Olive Oli Competition och från Athena International Olive Oil Competition. Vi är mycket stolta distributörer i Sverige av den här unika olivoljan som produceras av familjeföretaget Oilala i Apulien i södra Italien. Nyckeln till deras framgång är givetvis en passion för en produkt av allra högsta kvalitet, ur alla aspekter. Olivoljan består av en enda olivsort (monovariety) som heter Coratina och är känd för sina höga halter av hälsosamma polyfenoler (antioxidanter). Coratina-oliver ger en robust olivolja med gräsiga toner och smak av gröna tomater och kronärtskocka. Angenäm bitterhet och pepprig eftersmak. Häll en skvätt olivolja på den färdiglagade maten, gärna på kryddiga och smakrika rätter. Eller njut av den tillsammans med gott bröd, italiensk salami, brieost och en nypa havssalt. 250 ml.
  • Casereccia - italiensk bronspressad hantverkspasta av durumvete från Puglien i södra Italien. Pastan har genomgått långsam torkning enligt gammal hantverkstradition, som är utmärkande för pasta av hög kvalitet. 500 g.
  • Grissinetti pomodoro chilli. Italienska, knapriga och underbart välsmakande, kex från Bontá Lucane. Smakerna av tomat och chili är angenäma med viss hetta. Passar utmärkt som snacks och till antipasto. 200 g.