Present no.36

438 kr

Snart finns den här produkten i lager :-) 

Goda grilltillbehör och något sött till efterrätt. 

Levereras inslaget i svart presentlåda med innehållsbeskrivning:

  • Väldigt god saltlakrits från Almaregården på skånska Söderslätt. Gjord på naturliga råvaror med lakritsrot från Iran som anses vara den bästa i världen. Helt vegetabilisk. 120 g.
  • Italiensk kallpressad extra virgin olivolja från den småskaliga producenten L'acropoli di Puglia som vi har ett nära samarbete med. Handplockade oliver av sorten Coratina som är känd för sina höga halter av hälsosamma polyfenoler (antioxidanter). Tillverkad enbart genom traditionella mekaniska processer i Puglien i södra Italien, med flera generationers kunskap bakom hantverket. Olivoljan karaktäriseras av en fruktig arom med en eftersmak av färska örter och angenäm pepprighet. Passar bra till varierande mat som bruschetta, grillat, pasta, sallad eller en bit färskt bröd med en nypa havssalt. Syrahalt: 0,2%. Polyfenolhalt: 575 mg/kg. Skörd 2017. 500 ml.
  • Choklad Peanut Butter. Naive ekologiska choklad tillverkas med stor omsorg i en stad på Litauens östra sida. Varje morgon rostar chokladmästaren färska ekologiska kakaobönor och en fantastisk doft sprider sig i byn. Kakaobönorna skeppas hem med båt från väl utvalda kakaoplantager som erbjuder de bästa kakaobönorna i världen. Det här är en mörk krämig mjölkchoklad med smak av jordnötssmör. Annorlunda och fantastiskt god! 57 g. 
  • Gringo Tex Mex. Ekologisk kryddblandning med mexikansk inspiration. Gringo är perfekt för att skapa en välkryddad fyllning med viss hetta till dina tacos, tortillas eller saladswraps. God till kött, fisk, grönsaker och bönor. Passar även bra till tomatsås, köttbullar, grillad hamburgare eller till stekt potatis. Ja, till allt som går att äta. En Pelella-favorit!. Tillverkad av danska Mill & Mortar. Svart metallburk. 55 g. 
  • Ett spännande svart flingsalt från Mill & Mortar, Black Salt Flakes, som har sitt ursprung från underjordiska saltkällor i Villena, Spanien. Efter torkning får saltet dra i aktivt kol. Resultatet är ett väldigt fint dekorationssalt på framförallt ljusa rätter. 80 g.