I lager.
Antal: 1

Present no.32

655 kr

Matlagning och grillning för finsmakaren.

Levereras inslaget i svart presentlåda med innehållsbeskrivning:

  • Vivace - kallpressad extra virgin olivolja från soliga Puglien i södra Italien. En fin olivolja som görs på en enda olivsort (monocultivar) Coratina som handplockas vid skörd. Karaktäriseras av en intensiv och fruktig arom och en eftersmak av färska örter. Passar bra till varierande matlagning, t ex bruschetta, sallad, grillat, pasta och mycket mer. Syrahalt: 0,2%. 500 ml. 
  • Flaming Dust no.1 BBQ. En vinnarkrydda i de Danska Mästerskapen i BBQ. Det är en fulländad ekologisk kryddblandning med hög trendfaktor och en utsökt smak av fänkål, lakritspulver och stjärnanis på en bas av ingefära, rökt paprika, Dilips chili och oregano. Levereras i svart metallburk. 50 g.
  • Ett spännande svart flingsalt från Mill & Mortar, Black Salt Flakes, som har sitt ursprung från underjordiska saltkällor i Villena, Spanien. Efter torkning får saltet dra i aktivt kol. Resultatet är ett väldigt fint dekorationssalt på framförallt ljusa rätter. 80 g.
  • (Choklad Peanut Butter på bild är slut i lager och ersätts med): Lakrits-havtorn raw choklad. Från finska Goodio kommer detta unika chokladhantverk i en härlig förpackning. Produkten är raw, ekologisk och vegansk och innehåller 53% kakao. Smakar lent och sofistikerat av mörk choklad med toner av havtorn och lakrits. En Pelella favorit.
  • Mosto Cotto - condimento balsamico. En traditionell italiensk reduktion av druvmust tillverkad i Puglien. Druvmusten reduceras i flera timmar på låg värme i kopparkärl tills ca en fjärdedel av den ursprungliga vätskan återstår. Med söt smak av mogna druvor, russin och plommon, balanserat med en behaglig syra, passar den till mycket. Ringla på färska jordgubbar, på dessertost, sallader, tomater, i matlagning. Ingredienser: reducerad druvmust av druvsorterna Verdeca, Bianco D’Alessano. 100 ml.
  • En Nordisk chutney på havtorn, äpple och morot. Gott till exempelvis grillad lax. 275 ml.