Present no.31

549 kr

Snart finns den här produkten i lager :-) 

Goda grilltillbehör och något sött till efterrätt. 

Levereras inslaget i svart presentlåda med innehållsbeskrivning:

  • Italiensk bruschetta med soltorkade tomater och kapris. God att kombinera med bröd eller kex. 180 g. 
  • Väldigt god saltlakrits från Almaregården på skånska Söderslätt. Gjord på naturliga råvaror med lakritsrot från Iran som anses vara den bästa i världen. Helt vegetabilisk. 120 g. 
  • Flaming Dust no.1 BBQ. En vinnarkrydda i de Danska Mästerskapen i BBQ. Det är en fulländad ekologisk kryddblandning med hög trendfaktor och en utsökt smak av fänkål, lakritspulver och stjärnanis på en bas av ingefära, rökt paprika, Dilips chili och oregano. Levereras i svart metallburk. 50 g.
  • Ett spännande svart flingsalt från Mill & Mortar, Black Salt Flakes, som har sitt ursprung från underjordiska saltkällor i Villena, Spanien. Efter torkning får saltet dra i aktivt kol. Resultatet är ett väldigt fint dekorationssalt på framförallt ljusa rätter. 80 g.
  • Choklad Peanut Butter. Naive ekologiska choklad tillverkas med stor omsorg i en stad på Litauens östra sida. Varje morgon rostar chokladmästaren färska ekologiska kakaobönor och en fantastisk doft sprider sig i byn. Kakaobönorna skeppas hem med båt från väl utvalda kakaoplantager som erbjuder de bästa kakaobönorna i världen. Det här är en mörk krämig mjölkchoklad med smak av jordnötssmör. Annorlunda och fantastiskt god! 57 g. 
  • Italiensk extra virgin olivolja av hög kvalitet från producenten Galantino, i stilren plåtflaska. Har en mild och fruktig smak. Passar bra till lättare rätter som fisk, pasta, sallad eller på en bit färsk baguette och lite flingsalt. 500 ml.