I lager.

Present no.30

515 kr

Olivolja, pasta och choklad i ett lyxigt paket.

Levereras inslaget i svart presentlåda med innehållsbeskrivning:

  • Parmesankräm med tryffel från Toscana. Fantastiskt god till pasta, på en bit bröd eller kex. 90 g.
  • Mosto Cotto - condimento balsamico. En traditionell italiensk reduktion av druvmust tillverkad i Puglien. Druvmusten reduceras i flera timmar på låg värme i kopparkärl tills ca en fjärdedel av den ursprungliga vätskan återstår. Med söt smak av mogna druvor, russin och plommon, balanserat med en behaglig syra, passar den till mycket. Ringla på färska jordgubbar, på dessertost, sallader, tomater, i matlagning. Ingredienser: reducerad druvmust av druvsorterna Verdeca, Bianco D’Alessano. 100 ml. 
  • Wild blueberry, raw choklad. Från finska Goodio kommer detta unika chokladhantverk i en härlig förpackning. Produkten är raw, ekologisk och vegansk och innehåller 61% kakao. Smakar fylligt och sofistikerat av mörk choklad med toner av blåbär från den finska vildmarken. Är len och smälter underbart i munnen. 48 g. 
  • Chokladtryfflar med champagne från franska Mathez. Smälter i munnen. 
  • Farfalline Arcobaleno - italiensk hantverkspasta av durumvete tillverkad i Puglien i södra Italien. Pastan har genomgått långsam torkning enligt gammal hantverkstradition, som är utmärkande för pasta av hög kvalitet. Innehåll: Durumvetemjöl, vatten, färger från spenat, rödbeta, paprika, gurkmeja. 250 g.
  • Obeskrivligt goda chokladtryfflar från familjeföretaget La Perla i italienska Piemonte. Vissa med ursprungsbeskyddade (IGP) hasselnötter från kullarna runt Turin. Med smakerna Tiramisu, Dark 70 % och Bianca.